3 boeken van onze sprekers voor deze zomervakantie


Of je nou in de achtertuin blijft, aan een zwembad in het zuiden ligt of afreist naar verre oorden: een goed boek is een must voor elke vakantie. We zetten in deze blog drie boeken van onze sprekers op een rijtje. Iets nieuws leren, inspiratie opdoen, of gewoon lekker lezen? Bekijk onze aanbevelingen!

1: Voor een beter brein

Authentieke intelligentie

Waarom mensen altijd winnen van computers

Auteur: Elke Geraerts
In Authentieke intelligentie kaart Elke Geraerts het thema aan waar velen van ons bang voor zijn: ben ik als mens nog nodig in tijden van Artificial Intelligence? Gaan robots onze banen overnemen? Geraerts ontrafelt in dit boek waarin de uniciteit van de mens schuilt. Over welke onvervangbare kwaliteiten beschikt het menselijk brein? Welke bijzondere kenmerken leveren ons een competitief voordeel op in vergelijking met onze digitale concurrentie? Geraerts, auteur van de bestsellers Mentaal Kapitaal en Het Nieuwe Mentaal, pleit keihard voor investeren in verbeeldingskracht, empathie en mentale lenigheid, en waarom organisaties niet langer moeten wachten om de calihero in hun medewerkers wakker te maken.

ZOMERACTIE: 5 BOEKEN CADEAU
Boek DR. ELKE GERAERTS nu als spreker en ontvang 5 gesigneerde exemplaren cadeau van haar recent verschenen boek “AUTHENTIEKE INTELLIGENTIE” Waarom mensen altijd winnen van computers”.

2: Voor betere business

The future of shopping

Waar iedereen retailer is

Auteur: Jorg Snoeck
The future of shopping

Hoe winkelen mensen in de toekomst? Waarom blijven de faillissementen zich opstapelen en grijpt de leegstand in winkelstraten om zich heen? Wat kunnen merken en handelaars doen om te overleven? 
Traditionele retail is dood. Economische, demografische en vooral technologische ontwikkelingen hebben hem overbodig gemaakt. De statische winkel heeft plaatsgemaakt voor een verscheidenheid aan vormen. Door de digitalisering is de wereld vandaag één grote marktplaats geworden.
In die revolutie is een nieuwe consument opgestaan, die tegelijkertijd ook producent en retailer is. Vandaag bepaalt de shopper hoe het merk eruit zal zien en hoe het aangeboden zal worden. In een wereld van verandering moet alles heruitgevonden worden.

3: Voor kippenvel, ook in de hitte

400 brieven van mijn moeder

Een ondenkbare nachtmerrie: onschuldig in de gevangenis. Dit is het waargebeurde verhaal van Joseph Oubelkas die eind 2004, op 24- jarige leeftijd, begon aan een zakenreis naar Marokko en daar zonder bewijs of onderzoek wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan.

Ondanks de fouten in het vonnis en de conclusie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap. Tijdens het harde en onrechtvaardige leven in de verschillende gevangenissen bouwt Joseph toch een aantal bijzondere vriendschappen op en wordt hij onvoorwaardelijk gesteund door duizenden brieven en kaarten van vrienden, kennissenen onbekenden, maar het belangrijkste: de 400 brieven van zijn moeder.

'Mijn kind, je laat een spoor achter van moed, levensvreugde, onschuld en goedheid'

Namens het hele Assemblee Speakers team, een fijne vakantie!

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight