Inspireren met impact: klimaat

Women Holding a Planet over Profit Sign
Hij zit er bijna op: wederom een hete zomer, vol met weerrecords. In de nodige afkoeling was het genieten, maar het drukt ons ook collectief weer met de neus op de feiten: klimaatverandering is niet langer een probleem voor de toekomst, we zitten er middenin.

Jong en oud

In juli werd in Nederland een luttele 39,3 graden celcius gemeten, de warmste dag ooit. In Parijs ging het kwik zelfs over de 40 graden. In een jaar waarin klimaatmarsen en klimaatakkoorden meer dan ooit in het nieuws kwamen, blijkt desondanks een concreet plan van actie nog uit te blijven.Ook de koppen van Nu.nl liegen er niet om:

Bewust, dat zijn we. Van de gevolgen, maar ook van onze eigen schuld aan de oorzaak? Een van de meest impactvolle sprekers op dit gebied is Jan Terlouw. Zijn toespraak tijdens de Duurzame Week in 2017 is relevanter dan ooit:


Duurzaamheid met impact

Samen kunnen we het verschil maken. Met een sterke boodschap en nog sterkere spreker, overtuig je je publiek van de noodzaak voor verandering. Boek sprekers als Jan Terlouw exclusief bij Assemblee Speakers voor een event dat niet alleen inspireert, maar ook aanzet tot actie. Neem contact op via info@assembleespeakers.com of bel +31 43 343 21 69.

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight