Voor elk event een type spreker

people raising their hands
De ene spreker is de ander niet. Jouw event is uniek, en daar hoort een spreker bij die nog meer de essentie uit de boodschap van je evenement haalt. Afhankelijk van het onderwerp en ook format van je event zijn er diverse soorten sprekers waar je uit kunt kiezen. In deze blog zetten we een aantal belangrijke soorten sprekers op een rijtje!

1. Keynote Speakers

Motivational speakers, celebritry speakers, educational speakers; de categorie van keynote speakers is het grootst en allesomvattend. Keynote sprekers zijn er in alle soorten en maten. Ze leveren vaak een keynote van om en nabij een uur lang en passen op vrijwel ieder soort event.

Onze aanbevelingen: 

Eindeloos! Maar bekijk vooral de top 10 sprekers van 2018 en de snelst groeiende sprekers van 2019.

2. Workshop Facilitators

Ze willen je niet alleen inspireren, maar ook iets leren. In workshop-vorm wordt dit nog persoonlijker en gerichter gedaan. Vaak werkt men met een kleiner publiek en meer interactief programma.

Onze aanbeveling:

Chris Baldwin is hard op weg om zijn kennis als spreker te delen met de rest van de wereld. In zijn programma’s staat centraal hoe ook jij de topspreker in jezelf naar boven kunt halen.

3. Presentators

Een goede presentatie maakt je event nog sterker, en het verhaal van je workshop facilitators of keynote sprekers nog krachtiger. Het is meer dan alleen aan- en afkondigen: een goede presentator voegt daadwerkelijk iets toe aan je programma.

Onze aanbeveling:

Bekende gezichten, die ook inhoudelijk iets toevoegen aan je event, zijn o.a. Twan Huys en Janneke Willemse.

4. Industry Speakers

Sprekers met een specifiek verhaal voor bepaalde sectoren, branches of industrie├źn
 worden industry speakers genoemd. Denk hierbij aan technologie, marketing, maar ook psychologie en management. 

Onze aanbevelingen:

Dr. Elke Geraerts en Sangbreeta Moitra. Elke Geraerts is schrijfster van o.a. Mentaal Kapitaal en Authentieke Intelligentie, en weet als psycholoog en expert op het gebied van werkgeluk als geen ander deze twee vlakken te combineren tot een inspirerende keynote. Ook Sangbreeta Moitra is een authoriteit op het gebied van de toekomst van werk, maar ook leiderschap, branding en persoonlijke ontwikkeling.

5. Entertainers

Of het nou gaat om business entertainment, een interactieve keynote of een ontspannende onderbreking van je programma: op vrijwel elk event voegt een entertainer iets toe. Het maakt je event nog memorabeler, als er iets onverwachts of artistieks wordt toegevoegd. Van humor tot muziek - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze aanbeveling:

Jorg Snoeck geeft in zijn interactieve keynote een kijkje in de retailwereld van morgen. Daar kunnen drones en Alexa natuurlijk niet in ontbreken, en de laatste trends en ontwikkelingen worden met de nodige humor gepresenteerd.

Voor elk event de juiste spreker

Assemblee Speakers tilt jouw evenement naar een hoger niveau. We weten voor elk type event de juiste spreker te vinden, die de verwachtingen van je publiek zal overtreffen. Neem contact op voor meer informatie en boekingen!

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight