99 redenen om te stoppen: zou jij doorgaan?

Afbeeldingsresultaat voor daan weddepohl
Daan Weddepohl in ieder geval wel. De oprichter van Peerby neemt je in zijn nieuwe boek mee op langs de hoge toppen en diepe dalen van de start-up Peerby: een website waar mensen spullen kunnen lenen en uitlenen. 

Vallen en opstaan

In 2012 richt Daan Peerby op, met een duidelijk doel: de negatieve impact van de productie van spullen verminderen, door delen gemakkelijker en leuker te maken dan kopen. Hoewel het platform succesvol is in de werking, gaat het financieel een stuk minder. Het businessmodel blijkt niet te werken. Daarbovenop sloeg Daan sloeg een bod van 16 miljoen euro af. Maar waar velen zouden stoppen, gaat Daan nog steeds door. En daar schrijft hij nu over, in ‘99 redenen om te stoppen, en toch door te gaan’. Hierin vertelt Weddepohl openhartig op de zoektocht naar naar nieuw verdienmodel en investeerders en het opnieuw vormgeven van zijn start-up.

Practice what you preach

Daan Weddepohl was recent een van de Top Speakers die op INSPIRE festival van het Genootschap van Event eventmanagers via Assemblee Speakers zijn verhaal deelde. Direct na het event was zijn boek al uitverkocht. Daarom stelde hij tijdens de volgende sessies voor om aan mensen die het boek onder de arm droegen hen te vragen om het boek door te geven zodra ze het uit hadden: een uitstekend voorbeeld van hoe Peerby werkt.

Boek Daan Weddepohl als spreker voor jouw volgende event!

Interesse in het boek? Klik hier. Meer weten over Daan Weddepohl als spreker en hem boeken voor een event over duurzaamheid, milieu of ondernemen? Hier vind je meer informatie!

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight