‘De beste leiderschapstrainer van Nederland’ in Beneluxtheater!

Afbeeldingsresultaat voor presentation
Voor velen was Food4Business een prachtig startschot voor nog betere business, en ook voor persoonlijke ontwikkeling. Op die voet gaan we verder, wederom in het Beneluxtheater. Dit keer met een seminar van ‘de beste leiderschapstrainer van Nederland’: Remco Claassen.


Remco Claassen is spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit. Hij is al 6 jaar op rij de best beoordeelde leiderschapstrainer. Als performer is hij het best te beschrijven als een kruising tussen Dr. Stephen R. Covey en cabaretier Hans Teeuwen. De hoofdthema’s van zijn boeken, trainingen, workshops en lezingen zijn LEIDERSCHAP en EFFECTIVITEIT. Het gaat hierbij zowel om persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen.

Wat ga je leren?

Je leert tijdens dit seminar, zowel zakelijk als privé, WAT er WAAROM moet gebeuren en HOE dat WANNEER gaat lukken!’.

Het Beneluxtheater biedt je de mogelijkheid een Food4Business avondseminar van Remco Claassen bij te wonen voor slechts € 48,76 excl. btw op donderdag 28 november 2019.

Ter vergelijking: een volledige 3-daagse training bij Remco Claassen te kost €3.495,00 excl. btw of € 595,00 excl. btw voor een avondprogramma. Met onze speciale prijs bieden we deelnemers daarom een kans van grote waarde!


Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf snel in via https://www.beneluxtheater.nl/agenda/#programma
Tot 28 november!

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight