Assemblee sprekers bij World Economic Forum

Afbeeldingsresultaat voor world economic forum 2020

Hét evenement waar de top van de wereld-elite samenkomt: het World Economic Forum in het Zwitsere Davos. Regeringsleiders en captains of industry bespreken er economische kwesties. Dit jaar met meer dan 3.000 aanwezigen, van CEO's van de grootste bedrijven ter wereld, internationale politici, intellectuelen tot journalisten. Deze editie stond in het teken van “Stakeholders for a Cohesive and Sustainable World”. Ook enkele sprekers van Assemblee waren aanwezig om hun steentje bij te dragen aan de toekomst van een duurzamere planeet.

Jimmy Nelson - Blink Test

Fotograaf Jimmy Nelson was aanwezig om de Blink Test te presenteren. In deze tentoonstelling wordt de kijker aangespoord om niet te blinken, want als je je ogen sluit, verdwijnt dat wat je ziet voor je ogen: werelderfgoed. 

Peter Bakker


Hoe bereiken we duurzaamheid in een kapitalistische wereld? Dat thema behandelde Peter Bakker in Davos.
''I do not believe that capitalism itself is the challenge. The conversation needs to focus on how we redirect capitalism to truly accelerate the required transformations now.'' - Peter Bakker

Feike Sijbesma

Het bedrijf van de toekomst doet het goed, als het goed voor anderen doet. Dat is de boodschap van vertrekkend Topman Feike Sybesma van speciaalchemiebedrijf DSM. Naast Spreker van het Jaar, is hij ook lid van de raad van toezicht van het World Economic Forum (WEF).

Verder waren Yuri van Geest en kunstenaar en ondernemer Daan Roosegaarde aanwezig, die voorafgaand een interview aan Radio 1 gaf. Luister of kijk het hier terug.


Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight