Saroo Brierley: ''Er is altijd een weg terug naar huis''Hij kwam, hij zag, en je kon een speld horen vallen: op de nieuwjaarsreceptie van het Genootschap voor Eventmanagers deelde Saroo Brierley zijn aangrijpende levensverhaal met de 250 aanwezigen. Na zijn ontmoeting met Maurice van der Kant maakt Saroo dit jaar voor het eerst zijn opwachting als spreker in Nederland, en met succes.

Van podium naar tv

Een dag later was Saroo te gast bij Eva Jinek waar maar liefst 706.000 mensen zijn boodschap nogmaals kregen te horen. Wie de film LION nog niet gezien had, de verfilming van de reis van Saroo, kreeg daar op 24 januari nog eens de kans voor. Daarin wordt zijn lange, moeizame maar uiteindelijk succesvolle zoektocht naar zijn Indiase familie met behulp van Google Earth weergegeven.

Het verhaal van Saroo inspireert om je intu├»tie te volgen en vooral ook vastberaden te zijn. Saroo spreekt nu onder andere over Persoonlijk Leiderschap, en de drie belangrijkste inzichten die hij hoopt over te brengen op zijn publiek zijn: ‘Geef nooit de hoop op, wees vastberaden en ben gewetensvol. 

Boek Saroo Brierley voor jouw event

Saroo zal regelmatig in Europa zijn om te spreken. Wil je deze bijzondere spreker voor een van jouw evenementen boeken? Neem dan contact op met ons team!

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight