THE SHOW MUST GO ON[LINE]

Hoe wij en onze sprekers jou blijven inspireren

Bij Assemblee Speakers denken we niet in problemen, maar in uitdagingen: en die gaan we graag aan. Juist nu is het moment om samen mooie initiatieven op te zetten. Op veilige afstand kan nog steeds kennis, inspiratie en motivatie worden overgedragen, met artikelen, blogs, webinars en virtual events. Onze sprekers zitten dan wel thuis, maar zeker niet stil.

Komt er na het virus een Nieuwe Renaissance?

Afbeeldingsresultaat voor Adjiedj Bakas assemblee
‘Futuroloog des Vaderlands’ en Assemblee Speaker Adjiedj Bakas gaf afgelopen weekend in de Telegraaf een blik in de toekomst na het virus. Wat we nodig hebben? Een oorlogseconomie, nationale eenheid en slowbalisering. Blik alvast vooruit, lees het hele artikel hier.
Tegenwind zorgt ervoor dat een vlieger omhoog komt - ADJIEDJ BAKAS

6 tips voor mentale weerbaarheid

Niet alleen onze fysieke, maar ook onze mentale weerstand is in deze tijd belangrijk. De impact van de maatregelen om ons dagelijks leven is groot, en ook thuiszitten ''niksen'' kan stress veroorzaken. Hoe ga je daar het beste mee om? Onze brein autoriteit dr. Elke Geraerts geeft tips in dit artikel voor het NRC.

Leiderschap in crisistijd - Peter van Uhm

In de strijd tegen het coronavirus is leiderschap ontzettend belangrijk. Alleen als we de neuzen dezelfde kant uitkrijgen, hebben we een kans van slagen. Expert Peter van Uhm vertelt meer over 'Leiderschap in crisistijd'. Ontdek hier meer over zijn keynotes.

Komen we beter uit deze chaos?

Hoe gaan we als samenleving, maar zeker ook als individuen uit deze tijd komen? Welk effect gaan alle maatregelen op ons hebben als persoon? Gaan we dingen anders doen, beter? Lees het verhaal van sprekers die alledrie een plotse crisis hebben meegemaakt, waaruit ze sterker en positiever als mens zijn uitgekomen: Ferry Zandvliet, Joseph Oubelkas, en Arjan Erkel.

Dansend leiderschap in tijden van crisis


Onze manier van werken is van de een op de andere dag drastisch veranderd voor velen. Hoe houd je je personeel toch gemotiveerd ondanks de crisis en onzekerheid? Jan van Setten pleit in deze podcast voor BNR voor dansend leiderschap. Luister hier.

The Power to Inspire, juist nu

Meer weten over de mogelijkheden van webinars en podcasts? We brengen je graag in contact met de beste sprekers - ook nu. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight