Hoe moet het verder? Retail en horeca na corona volgens onze sprekers

people walking on sidewalk near buildings during daytime
Plotseling gingen de deuren weg, waren de straten leeg en zaten we binnen. Een terrasje pikken na een middag shoppen? Even niet. Corona slaat hard toe, ook in de horeca en retail. Vanaf dag één wordt er al volop gespeculeerd over hoe deze twee sectors weer kunnen opstarten en de schade moeten gaan inhalen. Jorg Snoeck (de Captain of Retail) en Gijsbregt Brouwer (Food & Horeca autoriteit) zijn experts en blikken vooruit.

Dineren op afstand?

Als trendwatcher van 'all things food' houdt Gijsbregt Brouwer de ontwikkelingen in de horeca nauwlettend in de gaten, en denkt mee over een 'nieuwe normaal'. Samen met horeca-adviseur schreef hij het boek Horeca na Corona. Daarin beantwoorden de experts meer dan 50 vijftig vragen over hoe het verder moet in de sector. Ook geven ze tips van horecanemers en experts. Het boek kan hier al besteld worden!

Retail: altijd in ontwikkeling, maar what's next?

Ook hard geraakt zijn de ondernemers in de retail - groot en klein. De Captain of Retail, Jorg Snoeck, zette alles op alles om de getroffen bedrijven zo snel mogelijk te helpen. Daaruit ontstond retail.be, een webshop met corona-oplossingen voor retailers.Denken in oplossingen

In onze Power Webinars komen meerdere malen per week experts aan het woord die hun licht schijnen op de huidige situatie, maar vooral hoe we vooruit moeten. Ontdek de mogelijkheden van online webinars en podcasts met onze sprekers: neem contact op met ons team!


Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight