Werkgeluk na de vakantie: hoe ga jij het vinden?


Het perfecte moment om stil te staan bij wat je doet: denk deze vakantie eens na over je eigen werkgeluk, en ook dat van je collega’s of medewerkers. Hoe ga jij na de zomer weer met een glimlach naar je werk, zonder dat je al meteen begint af te tellen naar de volgende vakantie? We zetten drie sprekers voor je op een rijtje die je gaan helpen om geluk te vinden op de werkvloer.

Randall Birnberg

Al gehoord van Positive Psychology? Randall Birnberg is een expert op dit gebied, en helpt daarmee niet alleen individuen maar ook bedrijven mee vooruit. Blije medewerkers en een goede werksfeer dragen namelijk bij aan de productiviteit, en daarmee ook het succes van een onderneming. Randall Birnberg bekijkt werkgeluk dan ook vanuit verschillende invalshoeken: leiderschap, self-management en stressmanagement op de werkvloer. Zet de stap naar een succesvollere onderneming en gelukkigere werknemers: lees hier meer!

Elke Geraerts

''We moeten de work/life balance loslaten''. Neuropsycholoog Elke Geraerts pleit ervoor om werk en privé meer met elkaar te integreren. Hoe zorgt dat voor meer geluk op de werkvloer? In Brandpunt deelde zij haar kennis in reportage over een ‘’Gelukkige Werkomgeving’’.

Karl Raats

“The mind once stretched by a new idea, never returns to its original dimensions.” Volgens Karl Raats draagt het kunnen inzetten van je creativiteit ook bij aan meer geluk op de werkvloer. Karl Raats weet als spreker, begeleider en verspreider van professionele creativiteit effectief en efficiënt tot de creatieve kern van teams en organisaties door te dringen. Hij wilt mensen en organisaties in hun eigen creatieve kracht zetten. Meer over zijn verhaal en werkwijze vind je hier.

The Power To Inspire

Inspireer jouw publiek en werknemers om meer uit hun werk te halen met topsprekers van Assemblee Speakers. We matchen je graag met de perfecte spreker voor jouw volgende event. Neem contact met ons op voor advies op maat!

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight