Hoe voegt jouw bedrijf waarde toe aan de wereld?

white Good News Is Coming paper on wallDe dagen worden langzaam korter, maar zitten desalniettemin propvol nieuws van onze sprekers. Van boeken tot tentoonstellingen en events - ontdek oktober bij Assemblee Speakers in deze nieuwsbrief!

The Positive Sum GameNieuw boek Herman Toch - The Positive Sum Game📘

Waardegedreven ondernemen loont: steeds meer (grote) bedrijven lijken purpose boven winstmaximalisatie te stellen. Daarover schreef spreker Herman Toch samen met Ann Maes het boek The Positive Sum Game, waarin ze de dynamiek beschrijven die ontstaat wanneer ondernemingen toetreden tot een nieuw speelveld waar 'better for me' en 'better for the world' niet langer tegengestelden zijn. Ook meer waarde toevoegen aan de wereld met je bedrijf? Maak kennis met Herman Toch en boek hem als spreker bij Assemblee Speakers.


Jimmy Nelson

Tentoonstelling 'Homage to Humanity' Jimmy Nelson in Maastricht

Het Museum aan het Vrijthof presenteert van 26 september 2019 tot en met 15 maart 2020 een oeuvre-tentoonstelling van fotograaf Jimmy Nelson. De expositie 'Homage to Humanity' toont kleurrijke portretten van inheemse volkeren die dreigen te verdwijnen.

Op zeventienjarige leeftijd reisde Jimmy Nelson naar Tibet. Hier begon hij zijn zoektocht naar verbinding met mensen, maar vooral met zichzelf. Mensen die zijn pad kruisten documenteerde hij voor een ultieme ontmoeting. Sindsdien reist hij heel de wereld over om verschillende culturen vast te leggen.


RetailDetail Food Congress 2019 - The Future of Food

Op 24 oktober vindt het tweede RetailDetail Food Congress plaats in Mechelen. Food professionals blikken vooruit naar trends en ontwikkelingen op het gebied van voeding, marketing, logistiek en meer. Een must voor iedereen die klaar is voor de volgende stap in de foodbranche! Tickets via Eventbrite.

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight