Wie wordt Spreker van het Jaar 2019? Jij bepaalt!

Jeroen Dijsselbloem Spreker van het Jaar 2018 volgens sprekersbureau Assemblee
Hoewel er dit jaar nog talloze mooie events en keynotes aan zitten te komen, maken we toch al langzaam de balans op. Eind december roept Assemblee Speakers weer de Spreker van het Jaar uit, en dit jaar betrekken we het publiek daar nog meer bij!


De lijst van genomineerden en winnaars van voorgaande jaren is niet mis: van Jeroen Dijsselbloem tot Peter van Uhm - de meest uiteenlopende verhalen en vakgebieden zijn bekroond met het befaamde beeldje van Cicero. 

Nomineer jouw favoriete spreker

Natuurlijk is juist het publiek expert in het aanwijzen van de beste spreker van het afgelopen jaar. Wie heeft dit jaar een onuitwisbare indruk op je gemaakt? Je geïnspireerd, aangespoord, gemotiveerd? We vragen jullie om je favoriete sprekers te nomineren. Dat kan via info@assembleespeakers.com, of via onze social media kanalen.

Inspiratie nodig? Begin dit jaar publiceerden we onze lijst van snelst groeiende sprekers om in de gaten te houden dit jaar. Ook Events.nl zette onze topsprekers op een rijtje. Neem een kijkje, of nomineer zelf een spreker!

Ben je benieuwd wie dit jaar gekozen wordt? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op social media om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste nieuws!

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight