Klaar voor de start? F1 seizoen gaat los in Melbourne

yellow and red F1 car in race track

UPDATE: De Grote Prijs Formule 1 van AustraliĆ«, de eerste race van het seizoen, is vanwege het coronavirus uitgesteld. Het Formule 1 seizoen gaat komend weekend weer van start. Op 15 maart staan in Melbourne de beste coureurs klaar in de startblokken voor een veelbelovend seizoen - mits ze niet worden ingehaald door de aanhoudende dreiging van het coronavirus.

Terug op Hollands asfalt

De Grand Pix keert ook terug naar Nederland: de eerste race na 1985 zal op het 3 mei op het Circuit van Zandvoort gereden worden. De winnaar zal in de voetstappen treden van Niki Lauda, die in 1985 (het oprichtingsjaar van Assemblee Speakers) als laatste het erepodium beklom. Max Verstappen reed vorige week al zijn eerste veelbelovende rondjes op het Circuit van Zandvoort. Ook Assemblee Speaker Tom Coronel heeft het asfalt van het vernieuwde circuit al mogen testen.

Video via RaceXpress

Topsprekers uit de racesport

Jan Lammers, voormalig Formule 1 coureur en vriend van Max Verstappen, treedt deze maand maar liefst 6 keer op voor TLN. Ook een spreker die jouw publiek meer kan vertellen over de 'drive' die nodig is om als ondernemer het erepodium te behalen? Autocoureurs en tv-analysten als Robert Doornbos, Tom Coronel en David Coulthard inspireren over succes behalen, passie hebben, focus, motivatie, en samenwerking. Wil jij een van deze sprekers voor jouw (ere)podium boeken? Ons team staat voor je klaar. Neem contact op om meer te weten te komen over hun beschikbaarheid en boekingen. 

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight