4 Podcasts van Onze Assemblee Speakers


Photo by Juja Han on Unsplash
Even afschakelen van je scherm maar toch waardevolle content consumeren? Voor wie niet graag in de boeken duikt, zijn podcasts de perfecte uitkomst. In deze blog lichten we vier verschillende podcasts van en met onze Assemblee Speakers uit. Van innovatie tot marketing tot persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

De Ben Tiggelaar Podcast (BNR)

Als gedragswetenschapper weet Ben Tiggelaar de meest inspirerende gasten op uitdagende wijze te spreken. Hij graaft dieper in onderwerpen als persoonlijk leiderschap, effectief werkgedrag en work-life balans. Voor elke professional die na de coronacrisis nog sterker en slimmer terug op kantoor wil komen, en beter wil leren (samen)werken.

Chris Baldwin Presents

Chris Baldwin Presents...een podcast over de wereld waar we nu in leven - en de toekomst. Met onderwerpen als de mensheid, technologie, marketing en de invloed van deze op elkaar, onderzoekt Chris Baldwin hoe we de toekomst vormgeven. Zeker in tijden als deze, waarbij de toekomst onzeker en onbekend is, is dit een interessante podcast die je aan het denken - en aan het doen - zal zetten.

Joseph Oubelkas in de 100% Inspiratie Podcast

Het verhaal van Joseph Oubelkas: 1637 dagen onschuldig vast in een Marokkaanse gevangenis. In de 100% Inspiratie Podcast is hij te gast en vertelt hij over zijn ervaringen en lessen.

Podcasts met Jan (van Setten)

Wat is de overeenkomst tussen een dansleraar en een leider? Hoe ga je om met lastige mensen op je werk? Hoe krijg je collega’s of klanten makkelijker mee voor je plannen? Waarom kun je beter een klant verleiden in plaats van overtuigen? Deze, en veel meer prikkelende vragen, worden beantwoord door Jan Van Setten in verschillende podcasts. Als schrijver, trainer en taalvirtuoos weet hij als geen ander antwoorden te geven waardoor het kwartje gegarandeerd gaat vallen.


Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight