Digital Day: een daverend succes!


De evenementenbranche kan niet wachten om weer samen te komen. Dat bleek wel tijdens de allereerste Digital Day: het eerste en grootste digitale event. Op 28 mei verzamelden 2800 deelnemers zich achter hun beeldschermen en lieten zich inspireren door de mogelijkheden van online en de verschillende topsprekers.

Online = oneindig

De mogelijkheden waren eindeloos voor deelnemers. Via livecommunity.nl was er een drie uur durend programma bij te wonen met verschillende sprekers. Assemblee Speakers droeg bij aan drie van de livesessies. Het webinar Paul Hughes met Chris Baldwin over het vinden van je eigen verhaal was bijzonder inspirerend. En ook in het webinaar met Saroo Brierly en Obama zat een extra verrassing: een levensechte George Clooney.

Het gevoel van live

Aan alles was gedacht: bij 'binnenkomst' werden deelnemers daadwerkelijk begroet door een van de hostessen die je je badge overhandigde. Daarna kon je rondstruinen langs de verschillende sessies en stands.

Net als op een offline event was er ook ruimte om te netwerken: een heuse netwerkcaroussel. Daar werd men één op één met een bekende of onbekende gekoppeld. Dat zorgde voor mooie gesprekken en waardevolle nieuwe contacten. De livechat bleef gedurende de drie uur doorgaan en de opmerkingen, feedback en vragen stroomden continu binnen. De borrelbox die deelnemers konden bestellen en die tijdens het event bezorgd werd, maakte het een nog completere ervaring.

What's next: Hybride events

Wanneer de maatregelen het toelaten en offline events weer mogelijk zijn, hoeven wat ons betreft de online events niet weer opgeborgen te worden. Zeker de mogelijkheden voor internationale contacten en de laagdrempeligheid van het deelnemen, maken dat digitale events een mooie aanvulling kunnen zijn op wat zich in de 'echte wereld' afspeelt. 

Tot snel!

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight