Code ROOD voor Eventindustrie: VERLANG JE OOK OM WEER [AAN]GERAAKT TE WORDEN?

“Mensen willen elkaar eigenlijk zo graag aanraken. Als iemand verdriet heeft een arm om de schouder leggen. Ik vind het zo ontzettend moeilijk om dat niet te mogen doen. […] We zijn mensen, we horen bij elkaar. Maar aanraken is ook raken met het woord. Het woord is ontzettend belangrijk. We kunnen niet zonder het verhaal. Het is zo intens menselijk.”                                                                               - Jan Terlouw
Alles zit in de kracht van betekenisvolle verhalen. De kracht van verhalen met een doel. De kracht om anderen te inspireren. En dat is de kracht van Assemblee Speakers.

Verbinden met verhalen. Dát is wat we willen, en het is dan ook onze missie om sprekers met een doel, een droom, die hun verhaal zijn, en dat verhaal vertellen, in te contact brengen met anderen, die een verhaal willen horen.. een les willen leren.. een ervaring willen opdoen.

Wij als sprekersbureau willen die behoefte vervullen, op de best mogelijke manier. Momenteel wordt het ons moeilijker gemaakt, uitgerekend in het jaar dat Assemblee Speakers haar 35 jarig bestaan viert. En dat vraagt om verandering, om actie.

Code Rood voor de Eventbranche 

Al vele jaren is Assemblee Speakers Preffered Supplier van Het Genootschap voor Eventmanagers. Het Genootschap roept op om één dag dit jaar, dinsdag 25 augustus, op het podium gaan staan, om aandacht te vragen voor de dramatische situatie in de evenementenbranche. 

We gaan niet demonstreren, maar met een evenementenbranche-waardige actie laten zien dat het 5 voor 12 is voor de evenementenbranche. Met een menselijke kettingreactie willen we laten weten dat er een derde noodsteun regeling moet komen voor onze branche. Zodat we kunnen blijven bestaan totdat we weer volledig aan de slag kunnen en niet inmiddels de helft van de branche is weggevaagd. 

Daarnaast zullen we een petitie aan politici aanbieden. Tot nu toe hebben in slechts een paar dagen tijd al meer dan 8.000 mensen de petitie getekend en dat aantal blijft continu stijgen.

Klik hier om de petitie te tekenen.

Wil je deelnemen aan de actie op dinsdagmiddag 25 augustus? Geef je dan op via de website van Code Rood. (Let op: je kunt alleen komen als je je opgegeven hebt!)

Samen,

verbonden,

komen we er wel door.

Recent posts

ASK HERE FOR A FIRM OFFER AND REQUEST AVAILABILITY

OR CALL US! +31 43 343 21 69

In the spotlight